Bedankt!

27-06-2021 | 11:37

Beste Deelnemers,

Wat zijn we trots op het sponsorbedrag van bijna € 25.000 dat we met elkaar hebben opgehaald met de Midzomernachtwandelweek! Het KWF en wij willen iedereen daarvoor heel hartelijk bedanken!

Speciaal bedanken we ook diegenen, die dit jaar de hoogste bedragen aan donaties hebben binnen gehaald.
1) Hermien Smits-Staals met € 1.420,-
2) Bart van Dijk met € 818,-
3) Gijs de Ruijter met € 800,-

Zij ontvangen van onze sponsor SOCIAL DEAL een voucher t.w.v. € 50,-

Voor de winnaar van de fotowedstrijd hebben wij ook een voucher beschikbaar. Tot zaterdag 3 juli kunnen er nog foto's ingezonden worden naar  rotaryclubeindhovenzuid@gmail.com, vervolgens plaatsen we de foto op onze site en maken we de winnaar bekend.

Natuurlijk was het dit jaar anders dan we gewend waren van voorgaande jaren. Wij hadden als organisatie veel meer voor de wandelaars willen betekenen, dat was helaas niet mogelijk en dat vonden wij zelf ook bijzonder jammer. We hopen dat iedereen toch veel plezier heeft beleefd aan de wandeltocht.

Volgend jaar hopen we er weer een feest van te maken zoals jullie van ons gewend zijn. Met een gezamenlijke start, diverse stempelposten en een feestelijke afsluiter. We kijken er nu al naar uit!

Houd de datum alvast vrij in je agenda: zaterdag 25 juni 2022!

Nogmaals hartelijk dank en graag tot volgend jaar!

Rotary Club Eindhoven-Zuid