We gaan lopen!

16-06-2021 | 07:36

Beste deelnemers aan de Midzomernacht Wandeltocht 2021

Bijna is het zover, we gaan lopen!

Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen we nog steeds niet met grote groepen bij elkaar komen.
Je kunt dus zelf bepalen op welke dag en tijdstip je de wandeltocht gaat lopen.

Wel hebben we diverse start en finish locaties, hier kun je na afloop ( of tijdens je wandeling) een speciale MIDZOMERNACHT OORKONDE ophalen.
Denk er wel aan dat de horeca om 22:00 moet sluiten en kijk even of de locatie op je route ligt.
Zie hier de routes van de diverse afstanden.

Je kunt de route volgen op je telefoon via de app route.nl of de route vooraf uitprinten.

Start en finish locaties:

De Leemerhoef, Gestelsestraat 102, Waalre
Paviljoen Genneper Parken, Antoon Coolenlaan 2a, Eindhoven
Hotel Parkzicht Eindhoven, Alberdingk Thijmlaan 18, Eindhoven
Essink Sportcentrum, Toon Schroderlaan 2, Eindhoven
Fifth NRE, Gasfabriek 5, Eindhoven
Stations Koffiehuis, Willibrorduslaan 137A,  Waalre
Hut van Mie Pils, Leenderweg 1,  Waalre
De Oude Toren, Oude Torenstraat 6,  Waalre

Het KWF en wij willen je alvast bedanken voor je deelname en het mooie sponsor bedrag dat we tot nu toe hebben opgehaald.
Tijdens je wandeltocht kun je dit bedrag nog hoger maken door veel foto's te delen met vrienden, kennissen etc. Plaats er dan altijd een linkje bij vanuit je persoonlijke pagina, dan komt het geld zeker goed terecht.

Volgend jaar hopen we er een nog groter feest van te maken met een gezamenlijke start, finish en diverse stempelposten. We kijken ernaar uit!

We wensen je veel plezier, een mooie wandeltocht en veel succes! Misschien komen we elkaar onderweg nog tegen en anders... graag tot volgend jaar!

Rotary Club Eindhoven-Zuid